Еа еййййй какви са тия спортни филтри от илиенци???? То ако ще е такъв по-добре вържи един тензух отпред пред дебитомера и карай така!!! Мен ме вълнуват и мен тия филтри, ама още не съм измислил риплейсмънт ли да е или конусче... отделно че за двете ще трябва конкретно техническо решение, за захранване с хладен въздух, за да има ефект от него върху колата!
Известие
Collapse
No announcement yet.
спортен филтър ??
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Abizianataи аз така мисля
ама от каде да си купя и горе долу кви пари
Дано не са сегменти!AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
Първоначално публикувано от hsrСпоред вас това дали ще стане за 8 в. ?
Питам за фланеца/преходника за дебитомера .Става за е 36 и според окомера ще стане и на АлфатаХубав фланец - от де го имаш?
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155Първоначално публикувано от hsrСпоред вас това дали ще стане за 8 в. ?
Питам за фланеца/преходника за дебитомера .Става за е 36 и според окомера ще стане и на АлфатаХубав фланец - от де го имаш?
Филтърчето се продава заедно с фланеца на доста примамлива цена, ама пича нещо не иска да го праща по куриер155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Last edited by TRENDi; d.m.y г., 19:59.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Аз мисля да взимам реплейсмънт, но тая го дават изгодно и затова питам дали става, ако евентуално момчето реши......
Пък и е добре да се знае кое става и за нашите коли .
В тоя ред на мисли TRENDi може да сподели как (и с какви материали) е направил неговия преходник155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Парче пластмаса за основата от рекламно пано; Макетно ножче за по-трудно, но по-точно изрязване и без опасност от счупване, при употреба на друг инструмент; Молив; Част от ВиК коляно 50; Малък флекс; Пистолет за горещ въздух; Тънка и дълга шпакличка; Пистолет за топъл силикон + 1 пръчка от късите; Кит за пластмаса + малко шкурки; Бормашина и бургия 6; Червен спрей и малко свободно време...
Едит. Търсех нещо та попаднах пак тук. Нестава с пластмаса - преходника не издържа тежестта на редуктора, алуминиевото коляно и филтъра и се счупи. Трябва си метален. Та си се върнах на варианта, който си направих от кутията на ориг. възд. филтър.Last edited by TRENDi; d.m.y г., 23:41.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
Comment